Om Ann

Jag heter Ann Dohse och är ägare av företaget Inkubator Öst. Jag har sedan tidigare erfarenhet av 20 års eget företagande samt över 15 års erfarenhet av  utbildning och innovationer. På min fritid arbetar jag aktivt för ett Svenskt UppfinnareMuseum. Vilket jag verkligen brinner för! Människan har alltid stått i centrum för mig och för mig är det en självklarhet att alla människor behövs och ska behandlas lika.

Jag har studerat på Blekinge Tekniska Högskola och är fil.kand i pedagogik samt Samhälls- och beteendevetare inom både psykologi och pedagogik. Andra skolor jag har studerat på är  Linköpings universitet, Mittuniversitetet och Kalmar Högskola (numera Linnéuniversitetet). De ämnen jag har studerat på de olika skolorna är beteendevetenskap, genus, ledarskap, samhällsvetenskap,samhällskunskap, It, projektledning, retorik i professionella sammanhang och företagsekonomi.

Jag har arbetat som projektledare på föreningen KvinnorKan där jag bland annat sammanställde ett studiematerial. Numera är jag kontaktperson och har hand om  KvinnorKan i Norrköping.

Jag har även arbetat med ett projekt då jag planerade och arbetade jag inför den årliga Europeiska tävlingen EUWIIN, som i november 2013 hölls här i Sverige.

Qoola Qvinnors logga

 

 

År 2014 utsåg Siv Thuresdotter mig som ambassadör för Qoola Qvinnor i Norrköping, vilket jag är väldigt stolt över. Vi har inspirerande träffar, mässor, föreläsningar och mycket annat. Vi har även mycket roligt då vi träffas och jag kan varmt rekommendera ett medlemskap hos oss.

Läs gärna mer på Qoola Qvinnors hemsida eller på facebooksidan

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.