Coaching av arbetslösa

Inkubator Öst hyr ut utbildade och proffsiga coacher till företag och andra coachfirmor. Vi finns till hands då det tillfälligt behövs förstärkning på ett företag t.ex då någon är sjuk, föräldraledig eller om arbetsbördan tillfälligt har blivit större.

Några råd på vägen till dig som är arbetslös:

  • Gör det som du tycker fungerar bäst när du söker arbete.
  • Omge dig med positiva människor!
  • Uppskatta dig själv, lyft fram dina styrkor!
  • Tro på dig själv, du är unik som människa!

Vårt beteende styrs av vilka tankar vi har. Tänker vi att vi är vinnare så är chansen att lyckas högre. Så vill vi förändra vårt beteende så går det att göra det åt det håll vi vill. Vi kan likna det med att börja cykla eller simma, övning, övning, övning ger till slut färdighet. Mycket av vårt beteende kan vi påverka. Hjärnan består av ett plus och ett minus konto där du som insättare väljer vad som ska sättas in. Ingen annan ska styra över detta! Det är bara ditt konto. Ett bra knep är att tänka på allt positivt som har hänt under dagen innan du ska sova. Vad du har gjort för bra saker. Det kan vara från ren diskbänk till att du hjälpte en okänd i affären eller att någon i din närhet lyckades med något bra. Ja, allt som är bra ska du tänka på och suga i dig! Ta bort alla tankar på vad du borde ha gjort eller vad som gick fel. Du blir som du tänker helt enkelt! Din erfarenhet och kunskap har ingen annan människa, du är helt enkelt bäst på att vara du! Kom också ihåg att det inte finns några övermänniskor, det du kan är du bäst på och det jag kan är jag bäst på. Vi är bra men på olika sätt, därför behövs vi allihopa. Ju mer du plussar på ditt konto, ju högre självförtroende får du. Detta leder i sin tur till att du blir gladare och självsäkrare då du söker jobb. Vilket är en klar fördel! ♥ Glöm inte heller att omge dig med människor som hjälper dig att fylla på plusbatterierna. D.v.s de som inte pratar illa om dig och andra människor.

Inkubator Öst värdegrund

Vår värdegrund bygger på att behandla alla lika oavsett etnisk bakgrund, sexuell läggning, religion, kön, könsöverskridande identitet, ålder eller funktionshinder.

Varje deltagare ska känna sig säkra hos oss gällande sina tankar, känslor och eventuella stressupplevelser. Vi arbetar under stort moraliskt och etiskt ansvar och har som policy att uppträda på ett korrekt och respektfullt sätt i alla situationer.