Om mig

Jag har 23 års erfarenhet av eget företagande samt över 15 års erfarenhet av utbildning och innovationer. År 2006 grundade jag Svenskt UppfinnareMuseum. Människor har alltid stått i centrum för mig och för mig är det en självklarhet att alla människor behövs och ska behandlas lika.

Jag har studerat på Blekinge Tekniska Högskola och är fil.kand i pedagogik och beteendevetare inom både psykologi och pedagogik, programmet handlade om lärande, utveckling och kommunikation. Andra skolor jag har studerat på är Linköpings universitetMittuniversitetet och Kalmar Högskola (numera Linnéuniversitetet). De ämnen jag har studerat är beteendevetenskap, genus, ledarskap, samhällsvetenskap,samhällskunskap, It, projektledning, retorik i professionella sammanhang och företagsekonomi.

På föreningen KvinnorKan arbetade jag som projektledare där jag bland annat sammanställde ett studiematerial.

Jag har även arbetat med ett projekt då jag planerade och arbetade inför den årliga Europeiska tävlingen EUWIIN, som i november 2013 hölls här i Sverige. Här är ett tackbrev från Bola Olabisi, grundaren av EUWIIN

År 2014 utsåg Siv Thuresdotter mig som ambassadör för Qoola Qvinnor i Norrköping, vilket jag blev väldigt stolt över. Qoola Qvinnor har nu bytt namn till Quality Business Network. Jag kan varmt rekommendera ett medlemskap hos dem.